56081.jpg


HeartStart defribrillator HS1

Waterland Brandbeveiliging
820100

HeartStart defribrillator HS1

De meest verkochte AED ter wereld van PHILIPS.
Met de Heartstart HS1 AED heeft Philips duidelijk ingezet op de algemene gebruiker, getraind of ongetraind!
Deze voordelige "thuis-defibrilator"is nl. heel eenvoudig te bedienen. Op het moment dat aan de opvallende hendel wordt getrokken, gaat de AED aan en zijn de elektroden direct beschikbaar. Hierna kan de gebruiker gelijk beginnen met het plakken van de plakkers, waarna de AED zijn analyse gaat uitvoeren.

Naast een duidelijke aan-uitknop en een rode schokknop, beschikt de Philips defibrilator ook over een informatieknop.
Tijdens een inzet geeft de AED hiermee extra instructies om goede hartmassage en beademing toe te passen. Bij een eventuele storing geeft de AED d.m.v. deze knop uitleg, wat er aan de hand is.

Wanneer een acute hartstilstand optreedt, wordt het elektrische systeem van het hart kortgesloten. Hierdoor gaat het hart trillen en pompt het niet meer volgens het normale ritme.  Dit leidt doorgaans tot een abnormaal hartritme dat in de medische wereld bekend staat als ventriculaire fibrillatie (VF).

SMART-elektrodestickers voor volwassenen, Batterij (gaat 4 jaar mee). Rode draagtas,Nederlandse handleiding, Snelstartgids, Troubleshouting tips, Inspectielogboek, 8 jaar garantie. AED wandkast, AED rescuekit, AED controlekaart, AED onderhoudsinformatie, Reanimatieposter van de hartstichting en wandkast.

 
Vraag stellen over dit artikel
Voeg toe aan verlanglijst