56081.jpg

Let op! Bij bestellingen Vlamdovende prullenbakken verzendkosten!

Alle
vlamdovende prullenbakken worden franco huis geleverd vanaf een netto bestelbedrag van  € 450,00 (excl. btw)

Bij bestellingen onder dit bedrag, rekent de leverancier standaard vracht-administratiekosten van € 17,50 
Dit komt dus bovenop uw bestelling indien de nettowaarde de  € 450,00 niet haalt!

U dient deze optie zelf in te vullen als extra artikelnummer!

Ontwikkelingen en prijswijzigingen per 1 mei 2021
 
 

 

Beste relatie,


Allereerst willen wij u graag hartelijk danken voor de samenwerking gedurende deze ongekende tijden. Ondanks de lichtpuntjes aan de horizon staat vast dat ons leven blijvend veranderd is. Ontwikkelingen als digitalisering en groei van E-commerce gaan razendsnel; gevoed door de pandemie.

Als internationaal opererende groothandel hebben wij te maken met een grote verscheidenheid aan leveranciers. Door velen worden wij nu geconfronteerd met (aanzienlijke) prijsstijgingen.

Deze prijsstijgingen worden voor een groot deel verklaard door:
- gestegen grondstof- en arbeidskosten
- (tijdelijke) zeer hoge kosten van het containertransport

Een groot deel van onze producten komt uit Azië en momenteel is het (container)transport schaars en dus extreem duur. De prijzen van grondstoffen, zoals plastics, zijn ook sterk gestegen. Dit komt onder andere door de hogere vraag. Daarnaast stuwen de tekorten op de grondstoffenmarkt de prijzen verder omhoog. Prijsstijgingen van plastics (én van papier/karton) zorgen ook voor algehele gestegen verpakkingskosten.

Deze grondstof tekorten (geldt ook voor staal) en de lagere productiecapaciteit hebben naast het prijsopdrijvend effect helaas ook invloed op de levertijden. Deze zijn momenteel niet wat u van ons gewend bent en dit geldt voor al onze partners met productie buiten Nederland.

Wij staan dus met onze rug tegen de muur en kunnen al deze prijs- en kostenstijgingen niet langer zelf absorberen.

Wij vertrouwen erop dat u de noodzaak, om zeer uitzonderlijk een tussentijdse prijsverhoging door te voeren, begrijpt. Per 1 mei aanstaande zullen de nieuwe prijzen effectief zijn.


Wij hopen dat de situatie binnen de internationale handel snel stabiliseert en er een einde komt aan alle beperkingen in ons dagelijks leven en wij zodoende een mooie zomer tegemoet gaan.
 

Wij zien uit naar onze verdere samenwerking in 2021!

Met vriendelijke groet,
Team Vepa Bins

Let op! Bij bestellingen Vlamdovende prullenbakken verzendkosten!
Alle vlamdovende prullenbakken worden franco huis geleverd vanaf een netto bestelbedrag van  € 450,00 (excl. btw). Bij bestellingen onder
Lees meer