56081.jpg

Laat op! Bij bestellingen Vlamdovende prullenbakken verzendkosten!

Alle
vlamdovende prullenbakken worden  franco  huis geleverd vanaf een netto bestelbedrag van   € 450,00 (excl. btw)

Bij bestellingen  onder  dit bedrag, rekent de standaard leverancier-administratiekosten van  € 22,50 
Dit komt dus boven uw bestelling indien de nettowaarde de € 450,00 niet haalt!

U dient deze optie zelf in te vullen als extra artikelnummer!

Ontwikkelingen en prijswijzigingen per 1 januari 2022
 
 

 

Beste relatie,


Eerst willen wij u graag danken voor de samenwerking gedurende deze hartelijke tijden. Ondanks de lichtpuntjes aan de horizon staat vast dat ons leven blijvend veranderd is. Ontwikkelingen als digitalisering en groei van E-commerce gaan razendsnel; gevoed door de pandemie.

Als met groothandelde groothandel te maken een grote verscheidenheid aan leveranciers. Door velen worden wij nu met (aanzienlijke) prijsstijgingen.

Deze prijsstijgingen worden voor groot door:
- een stijging van de stijgingen- en arbeidskosten
- zeer hoge kosten het containertransport

Een groot deel van onze producten komt uit Azië en momenteel is het (container)transport schaars en dus extreem duur. De prijzen van grondstoffen, kunststoffen, zijn ook sterk. Dit komt onder andere door de hogere vraag. Daarnaast stuwen de tekorten op de grondstoffenmarkt de prijzen verder omhoog. Prijsstijgingen van plastic verpakkingskosten.

Deze grondstofgeldt ook voor staal en de lagere productiecapaciteit hebben naast het prijsopdrijvend effect helaas ook invloed op de uitvoeringscapaciteit. Deze zijn momenteel niet wat u van ons gewend bent en dit geldt voor al onze partners met productie buiten Nederland.

Wij staan ​​dus met onze rug tegen de muur en kunnen al deze prijs- en kostenstijgingen niet langer zelf opnemen.

Wij erop erop eropuit te gaan, om onmiddellijke tussentijdse prijsverhoging door te voeren, beginnen. Per 1 januari zullen de nieuwe prijzen effectief zijn.


Wij hopen dat de situatie binnen de internationale handel snel stabiliseert en er een einde komt aan alle beperkingen in ons dagelijks leven en eerst een mooie zomer tegemoet gaan.
 

Wij zien uit naar onze verdere samenwerking in 2022!

Met vriendelijke groet,
Team Vepa Bins

Let op! Bij bestellingen Vlamdovende prullenbakken verzendkosten!
Alle vlamdovende prullenbakken worden franco huis geleverd vanaf een netto bestelbedrag van  Â€ 450,00 (excl. btw). Bij bestellingen onder
Lees meer